agm1

AGM MYJuRF Dan Kursus Kejurulatihan & Pengadilan

AGM MYJuRF Dan Kursus Kejurulatihan & Pengadilan Lompat Tali Berirama / Prestasi Tinggi Peringkat Kebangsaan.

Tahniah kepada MyJURF kerana berjaya menganjurkan Kursus Kejurulatihan dan Penilaian Lompat Tali Nasional ini untuk Lompat Tali Berirama dan Berprestasi Tinggi Tahun 2019, di mana para peserta diajar bagaimana untuk melatih dan mengabadikan generasi seterusnya sukan #JumpRope yang hebat ini serta mempertajam kemahiran untuk menjadi hakim yang kompeten untuk acara Jump Rope di masa hadapan.

Bersamaan dengan itu, Mesyuarat Agung Tahunan untuk #MyJURF diadakan juga di tempat yang sama, di mana pelbagai pemikiran yang berdedikasi datang bersama, mencetuskan idea terbaik untuk mengatur acara National Jump Rope yang akan dijangka.

Tidak perlu dikatakan, sekumpulan anggota tanpa pamrih dan berkomitmen ini mengorbankan masa priricels peribadi mereka, dan menanggung perbelanjaan mereka sendiri, menempuh perjalanan sehingga berjaya. Tepuk tangan yang besar untuk usaha mereka.

Dengan penuh doa, MyJURF akan terus melonjak ke tahap yang lebih tinggi dalam dunia sukan, membawa manfaat kesihatan kepada negara.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on print
Print